Home celebs CUTE: Jessica Alba toont voor het eerst kersverse baby aan de wereld

CUTE: Jessica Alba toont voor het eerst kersverse baby aan de wereld

De 36-jarige actrice beviel op oudejaarsavond van haar derde kindje.

Het nieuwe jaar is er nu al eentje om nooit te vergeten voor Jessica Alba. De 36-jarige actrice en haar echtgenoot Cash Warren (38), die in 2018 tien jaar getrouwd zullen zijn, verwelkomden op oudejaarsavond hun derde kindje. De twee zijn reeds de trotse ouders van dochters Honor Marie (9) en Haven Garner (6).

Hoewel Alba pas begin januari uitgerekend was, zag haar derde baby op oudejaarsavond al het levenslicht. ‘Je kwam een paar dagen te vroeg, maar we konden niet gelukkiger zijn’, schreef kersverse papa Cash bij onderstaande foto.

De actrice met Mexicaanse roots onthulde eind oktober dat ze zwanger was van een jongetje. Het broertje van Honor Marie en Haven Garner kreeg de naam Hayes.

Volgens de ‘Fantastic Four‘-ster zijn de zusjes ‘al helemaal geobsedeerd door hun nieuwe broertje’.

Honor, Haven en Hayes

Tijdens haar bezoek aan ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon‘ in augustus vertelde Alba al dat ze ook haar derde kindje wilde zegenen met een originele naam. ‘Mijn echtgenoot heet Cash, dat is zijn echte naam. Dus onze kinderen moesten ook unieke namen hebben.’

De andere vereisten voor de naam van de nieuwe baby waren dat hij uit twee lettergrepen moest bestaan, een bestaand woord moest zijn, niet te vreemd mocht zijn en moest beginnen met de letter H.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.