Home celebs ZIEN: Jennifer Lopez neemt dochtertje mee op podium voor duet

ZIEN: Jennifer Lopez neemt dochtertje mee op podium voor duet

Emme erfde duidelijk de looks én de stem van haar beroemde mama.

© getty images

Jennifer Lopez is aan een nieuwe tournee begonnen. Op de openingsavond vergezelde een speciale gast haar op het podium voor een duet, en dat was niemand minder dan haar elfjarige dochter Emme.

‘Jenny from the block’ trekt nog steeds volle zalen. Dat bewees ze op het eerste concert van haar gloednieuwe tournee ‘It’s My Party’ in Los Angeles. Ze voorzag een specialleke voor al haar fans, want ze nodigde een gast uit op het podium. Heel wat artiesten staan ongetwijfeld aan te schuiven om aan haar zijde op te treden, maar Jennifer zocht het iets dichter bij – of eigenlijk ín – huis. De popdiva deelde de spotlights namelijk met haar elfjarige dochter Emme.

#trotsemama

Moeder en dochter brachten de hit ‘Limitless’, en het duo droeg speciaal daarvoor matching rode jurken. Het is duidelijk dat de kleine Emme niet enkel de looks, maar ook de stem van haar mama erfde. Dat geldt trouwens ook voor haar attitude, want het meisje had er totaal geen probleem mee om voor duizenden uitzinnige toeschouwers op te treden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jennifer had het iets moeilijker op dat moment. Haar emoties kregen de bovenhand en de tranen sprongen haar in de ogen. ‘Ik kan dit niet aan’, schreef ze onder een fragment van hun duet op haar Instagrampagina, gevolgd door de hashtag #proudmama. J.Lo wordt deze zomer 50 jaar, maar haar opvolging is bij dezen dus verzekerd.

Lees ook: