https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Janet Jackson (50) is bevallen van haar eerste kindje

Janet Jackson (50) is bevallen van haar eerste kindje

De zangeres zou een vlotte bevalling hebben gehad

Reporters
Janet Jackson is dinsdag bevallen van een zoontje. Zij en haar man Wissam Al Mana gaven hun eerste kindje de naam Eissa. Moeder en zoon zouden het goed stellen.

'Janet en haar man Wissam Al Mana zijn blij hun zoon Eissa Al Mana te verwelkomen. Janet had een zorgeloze, gezonde bevalling en is nu aan het rusten.' Dat vertelde de woordvoerder van de 50-jarige wereldster gisteravond aan People Magazine. Ondanks Janets leeftijd, zouden er dus geen complicaties geweest zijn.

Eissa is het eerste kindje van Janet en haar man Wissam, een stinkend rijke zakenman uit Qatar. De twee trouwden in 2012 en in april van vorig jaar kondigde Janet aan dat ze haar tour zou pauzeren 'om hun familie te plannen'. In oktober bevestigde ze dan dat ze zwanger was, wat voor heel wat geschokte reacties zorgde. Maar eind goed al goed! Nu is het wachten op de eerste foto van baby Eissa en voor fans vooral op het nieuws over wanneer de kersverse moeder haar tour – waar fans dus al tickets voor hadden – zal verderzetten.

 

A photo posted by Janet Jackson (@janetjackson) on