Home celebs James Franco wil jou schilderen

James Franco wil jou schilderen

Stel je kandidaat!

reporters
De Amerikaanse acteur/regisseur/streling voor het oog James Franco is ook schilder, zo blijkt. Misschien wisten jullie het al, maar wij komen regelrecht de lucht uitgevallen wat James' schilderkunsten betreft.

James gaat nu op zoek naar een model van vlees en bloed wiens contouren hij met verf en penseel op zijn doek mag toveren. En er is goed nieuws: jij kan ook meedoen! Wie weet staat James Franco dus binnenkort in levende lijve voor je neus. Als grote fan flitst er meteen een zin door mijn hoofd: Draw me like one of your French girls, James.

Kwestie van niet gans vrouwenland aan zijn deur te krijgen, vraagt James wel om een kleine wederdienst. Om een kans te maken moet je namelijk een kleine duit storten naar Red, een goed doel tegen aids. Zo wil James ervoor zorgen dat er in de toekomst ooit een aidsvrije generatie komt. Een mooi, maar moeilijk doel.

 

Can I paint you? I'm inviting one lucky fan to fly out & have their portrait painted by yours truly!!! I promise I’ll put my heart and soul into it. Will it be you?
ENTER: http://bit.ly/JamesFrancoPaintsYou
Every single entry supports (RED)’s fight for an AIDS-free generation.

Geplaatst door James Franco op dinsdag 12 januari 2016

Wie weet staat James binnenkort zo voor je neus:

gi

© Giphy

Meer celebnieuws vind je hier.