Home celebs Jacky Lafon is gewond na zware aanrijding

Jacky Lafon is gewond na zware aanrijding

Een andere fietser reed in volle snelheid op haar in.

Photo News

Het kerstweekend verliep niet zo vrolijk voor zangeres en actrice Jacky Lafon. Ze werd zaterdag op haar fiets aangereden door een andere fietser en liep daarbij een whiplash, een hersenschudding en een barst in haar ruggenwervel op.

Het ongeval gebeurde zaterdag in Oostende, vlakbij Jacky’s huis. Een fietser die uit de tegenovergestelde richting kwam, reed met hoge snelheid in op Jacky. Zij werd door de harde klap van haar fiets geslingerd en vloog tegen een boom. De andere fietser pleegde vluchtmisdrijf. Hij reed meteen na het ongeval door, zonder iets te zeggen tegen Jacky die gewond op de grond lag.

Revalideren

Het ex-‘Familie’-gezicht werd onmiddellijk naar de spoed gebracht en daar bleek dat ze een whiplash had, een lichte hersenschudding en een barst heeft in haar ruggenwervel. Haar optreden op het Kerstgala afgelopen weekend in Blankenberge moest ze dus noodgedwongen afzeggen. Jacky mocht al snel het ziekenhuis verlaten, maar ze zal toch een tijdje moeten revalideren.  In de loop van deze week wordt nog een scan genomen van haar rug, in tussentijd is het veel rusten en pijnstillers nemen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.