Home celebs Ja, lap: Louis Talpe is ook van ‘t straat

Ja, lap: Louis Talpe is ook van ‘t straat

Congrats, lovebirds!

Louis Talpe
© Instagram @louistal

De verliefde vlinders doen hard hun best in BV-land. Maakten we een paar dagen geleden nog kennis met de nieuwe vriendin van Matteo Simoni, vandaag stelt hottie Louis Talpe zijn nieuwe vlam voor op Instagram. Yep, Vlaanderen is alweer een begeerde vrijgezel armer.

Louis Talpe maakte vandaag zijn nieuwe relatie Instagram official. Op zijn account postte hij namelijk een innig kiekje met zijn Tiffany Ling-Vannerus. Zie de liefde ervan afspatten! 

❤️YOU

A post shared by Louis talpe (@louistal) on

Who is she?

De lucky lady heet Tiffany, en na enige research kwamen we nog een aantal interessante dingen te weten. Zo heeft de blondine Zweedse roots, want haar ouders komen uit Båstad, een stad in Zweden. Tiffany heeft ook in Zweden gestudeerd, maar na haar studies in het noorden behaalde ze haar diploma Business Administration in ons Belgenlandje. Ze heeft dus de looks én de brains.

En dat is nog lang niet alles, want Tiffany is ook een amazone. Samen met haar familie houdt ze van een stevig stukje paardrijden. Het lijkt er zelfs op dat ze al aan verschillende wedstrijden heeft deelgenomen. Wij wensen het koppel al het geluk van de wereld toe!

Lees ook: