Home celebs Is actrice Lindsay Lohan nu verloofd of niet?

Is actrice Lindsay Lohan nu verloofd of niet?

Een nieuw begin?

Instagram.com/lindsaylohan
Actrice Lindsay Lohan is volgens de Amerikaanse blogger Perez Hilton verloofd. De 29-jarige 'The Parent Trap'-ster is sinds 5 maanden samen met de Russische zakenman Egor Tarabasov. Die zou de roodharige actrice nu ten huwelijk gevraagd hebben. Maar de entourage van Lohan spreekt dit gerucht tegen. Nochtans werd de actrice gespot met een joekel van een ring aan haar vinger…

Lindsay Lohan werd ooit de hemel in geprezen door actrice Meryl Streep. De roodharige ster zei als 20-jarige dat ze een Oscar wou winnen als ze 30 was. In plaats daarvan moest de actrice op 24 jaar zichzelf inchecken in rehab. Ze werd ook meermaals gearresteerd voor rijden onder invloed.

Het charmante sproetenkopje kende nochtans een fantastische start als actrice. Met rollen in 'The Parent Trap', 'Freaky Friday', 'Confessions of a Teenage Drama Queen' en de blockbuster 'Mean Girls' gooide ze hoge ogen. Maar het ex-kindsterretje kwam in de problemen en geraakte niet meer op het rechte pad. Van haar veelbelovende carrière bleef niet veel meer over.

Ondertussen is Lindsay Lohan aan de beterhand en probeert ze haar leven terug op de rails te krijgen. Vijf maanden geleden vond ze de liefde bij de Russische zakenman Egor Tarabasov en nu zou ze verloofd zijn. 

Tijdens een Duran Duran-concert in Brooklyn liet Lohan voor het eerst haar (gigantische) (verlovings?)ring zien.

Lindsay Lohan verlovingsring

Lindsay Lohan verlovingsring

Copyright beelden: TMZ

Lees ook

Lindsay Lohan kruipt terug in huid van Annie/Hallie uit 'The Parent Trap'

Naast 'The Parent Trap' ontdek je hier nog 18 films uit je kindertijd.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.