Home celebs HORROR: naaktfoto’s van ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale gelekt

HORROR: naaktfoto’s van ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale gelekt

De 27-jarige actrice is samen met haar advocaat volop aan het strijden om de foto's offline te halen.

PHOTO NEWS
De plaag van hackers die via speciale software de telefoon van (veeleer vrouwelijke) celebs kapen, kent een nieuw slachtoffer: Lucy Hale (27). Sinds haar gsm gehackt werd, circuleren er verschillende naaktfoto's van de 'Pretty Little Liars'-actrice op het web. 

Afschuwelijk nieuws voor 'Pretty Little Liars'-actrice Lucy Hale. Haar smartphone werd gehackt en nu zijn er online twee foto's van haar te vinden waarop ze poseert zonder topje of beha. Hale is volop aan het strijden om de foto's offline te laten halen.

Aanklacht wegens schending van privacy

De privéfoto's werden gepubliceerd op de website Celeb Jihad met telkens een pornografisch bijschrift. Volgens de Amerikaanse roddelwebsite TMZ schreef Hales advocaat Marty Singer reeds een brief naar Celeb Jihad – waarop nog meer naaktfoto's van andere celebs te zien zijn – waarin hij dreigt de website aan te klagen indien de foto's van de 27-jarige actrice niet offline worden gehaald. 

Zoveelste slachtoffer

Lucy Hale is niet de eerste (vrouwelijke) celebrity wier privacy werd geschonden door smartphonehacking. Ook van actrices Jennifer Lawrence en Maisie Williams (Aria Stark uit 'Game Of Thrones') werden er naaktfoto's online gepubliceerd zonder hun medeweten of toestemming. 

Fans van de 'Pretty Little Liars'-ster steunen Hale via berichten op Twitter en Instagram en hopen samen met haar dat de foto's snel van het wereldwijde web verdwijnen. 

Lees ook:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten