Home celebs HOERA: Karen Damen blaast vandaag 42 kaarsjes uit

HOERA: Karen Damen blaast vandaag 42 kaarsjes uit

Drie dikke smakkerds van ons allemaal!

Hip hip hoera! Karen Damen is vandaag jarig. Dat vieren wij met 99 – eigenlijk 42 – luftballons, een gigantische chocoladetaart, een karaokeset en vooral zonder spinnen! Karen, deze levensloop van je carrière is speciaal voor jou! 

De geboorte

In 1999 heeft Vlaanderen nood aan een meidengroep, een soort van Vlaamse Spice Girls. Al snel komen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kelly Cobbaut samen. Hoera! Mascara is geboren. Helaas is hun succes van korte duur, want Kelly verlaat de groep.

Hello Deborah Ostrega! En goodbye Deborah! Want zij trekt zich redelijk snel terug. Gelukkig is daar Kathleen Aerts. Derde keer, goede keer! Eindelijk staan de suikerbonen van K3 klaar.  

via GIPHY

In 1999 nemen ze deel aan het Eurovisiesongfestival met Heyah Mama. Marcel Vanthilt is allesbehalve fan, maar toch breekt K3 door met het nummer. 

Het doopfeest

OW YEAH! K3 wordt razend populair in Vlaanderen en niet veel later ook in Nederland. Ze groeien er uit tot een van de beste Nederlandstalige groepen. Iedereen verliest zijn hart aan de meisjes.

Eerste schooldag

In 2002 vullen Karen en de andere twee van K3 de Koningin Elisabethzaal met de musical 'Doornroosje'. Als Fee Karamella tovert Karen erop los. Het wordt een magische show.

De eerste keer 

Zingen, dansen en acteren. Karen Damen kan het allemaal. Na haar rol als Fee Karamella in 'Doornroosje' verschijnt ze met K3 voor de allereerste keer op het witte doek. 'K3 en het magische medaillon' is een knaller van formaat.

Verloving 

Karen vindt – na een paar keer proberen – dé man van haar leven: Antony Van der Wee. Ze is enorm gelukkig met hem en, ja hoor, Antony gaat op één knie zitten voor Karen. 

Kinderwens

In 2010 bevalt Karen van zoontje Sky. Het schattige jongetje met blonde krullen zal later een enorm populair ventje worden. Onthoud onze woorden! 

 

Wanneer een groot zwart gat wordt opgevuld..

Een foto die door karendamen is geplaatst op

Dagelijkse routine 

Een selfie hier en een interview daar. Iedereen wilt een babbeltje doen met Karen. Tom Waes kreeg haar te pakken voor een interview, maar met zijn vragen kon Karen absoluut niet lachen. #arachnofobie

Late puberjaren

Karen Damen heeft op latere leeftijd nog steeds last van haar ‘puberjaren’. Dat bewijst ze met haar nieuwe collega Josje in de film ‘Bengeltjes’.  

Volwassen vrouw

De rosse van K3 krijgt op VIJF haar eigen programma 'Perfect'. Nu pas maken we kennis met de echte Karen Damen. Zonder schaamte laat Karen haar bezwete lichaam zien en zo charmeert ze heel Vlaanderen. Wat een vrouw! 

Het huwelijk

Jawel, in september 2016 stapt Karen eindelijk in het huwelijksbootje met Antony Van der Wee. Het sprookjeshuwelijk vindt plaats op het idyllische eiland Ibiza. 

Pensioen

In 2015 neemt Karen afscheid van K3. Ze geeft samen met Josje en Kristel de fakkel door aan drie nieuwe meisjes. Met andere woorden: Karen gaat op pensioen. Toch heeft de zangeres het nog enorm druk.

Samen met James Cooke was ze te zien in 'Nieuwe Buren'. Daar kwamen we tijdens een karaoke het lievelingslied van Karen te weten. 99 Luftballons, it is! Maar met een hamburgertje maken we haar ook altijd blij! 

via GIPHY

Uiteindelijk willen we gewoon één ding zeggen: Karen, je bent een topwijf! Geniet van je verjaardag! 

via GIPHY

Nog meer Karen Damen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.