https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Hoe zou het nog zijn met… Junior Eurosongfinaliste Tonya?

Hoe zou het nog zijn met… Junior Eurosongfinaliste Tonya?

Hoe zou het nog zijn met … Junior Eurosong-finaliste Tonya?

Eigen modelabel 

Een jaar na zijn dood treedt Tonya in haar vaders voetsporen en start ze haar eigen bedrijf. Met kledinglijn COFFEE wil Tonya naar eigen zeggen ‘jonge vrouwen aanmoedigen om elkaar meer te steunen’. De T-shirts hebben telkens een ander opschrift.
 
 
 

‘Door de keuze van een van de drie T-shirts kies je heel bewust voor een bepaalde (koffie)persoonlijkheid. Noir, Sucré of Au Lait zijn de mogelijkheden. Bij Noir denk ik bijvoorbeeld aan de sterke vrouw. Sucré doet me dan weer denken aan een vrouw die altijd 'happy' is. Relativeringsvermogen is dan weer weggelegd voor het Au Lait-type vrouw’, vertelt Tonya destijds aan ‘Het Nieuwsblad’. Waarom de naam COFFEE? ‘Omdat ik een fervent koffiedrinkster ben’, aldus Tonya. 
 

Student én boss lady

Vandaag is Tonya 22 en combineert ze haar studies communicatie aan de Erasmushogeschool in Brussel met COFFEE, dat intussen twee jaar bestaat. Ze runt het label vanuit haar vaders oude kantoorgebouw. 
 
Tonya heeft intussen ook het vloggen opgepikt. In haar vlogs zien we Tonya geregeld de oversteek maken naar Los Angeles voor meetings en fotoshoots ter promotie van haar T-shirtlijn. Soms staat Tonya ook zelf model. 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tonya MA (@tonyamas) op

 

Vandaag mag Tonya onder meer MNM-gezicht Eva Daeleman, regisseur Adil El Arbi, actrice en presentatrice Tatyana Beloy,  ‘Familie’-actrice Bab Buelens en ‘K3 zoekt K3’-finaliste Nora Gharib tot haar fans rekenen. Studeren, een label runnen én een beroemde fanbase hebben? Wij hebben zo het gevoel dat we het laatste nog niet gezien hebben van Tonya. 
 

Nog meer nostalgie: