Home celebs OOPS: hilarische foto van Chrissy Teigen en John Legend gaat viraal

OOPS: hilarische foto van Chrissy Teigen en John Legend gaat viraal

Iets met een basketbalspeler op hun schoot...

© getty images

Chrissy Teigen en John Legend zaten onlangs op de eerste rij te genieten van een basketbalmatch, tot een van de spelers plotseling pardoes op hun schoot viel. Het resultaat is een hilarische foto die nu viraal gaat op het internet.

Helemaal vooraan zitten tijdens een basketbalmatch heeft veel voordelen: je ziet alles supergoed, je kan de beste foto’s nemen én je kan je outfit – inclusief schoenen – showen. Maar onlangs bleek dat het ook nadelen heeft om zo dichtbij het spel te zitten. Sterspeler Dwyane Wade van Miami Heat verloor zijn evenwicht bij het gooien van de bal en de man viel in het publiek, pardoes op de schoot van niemand minder dan Chrissy Teigen.

Nieuwe meme

Een fotograaf van Miami Herald Sports slaagde erin dit moment vast te leggen op zijn camera, en daar zijn we niet rouwig om. Het is een hilarische foto, en de gezichtsuitdrukkingen van Chrissy en John zijn goud waard. De inhoud van hun drankjes vliegt in het rond en eindigt vooral helaas op Chrissy’s beige ensemble. Het model kennende kon ze daar natuurlijk goed om lachen.

Ze deelde de grappige foto ook zelf op haar Twitterpagina met het bijschrift: ‘Een Renaissance portret.’ Daarop haalden heel wat internet geeks hun beste Photoshop-kunstjes boven, en tadaaah: een nieuwe meme was geboren. Dit zijn enkele van de beste posts van dit heerlijke moment:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.