Home celebs Het internet lacht zich een breuk met de nieuwe Yeezy-collectie van Kanye...

Het internet lacht zich een breuk met de nieuwe Yeezy-collectie van Kanye West

'Bro, blijf toch maar bij zingen!' of 'Verschrikkelijk.'

Photo News

Rapper Kanye West is niet enkel bekend door zijn hits, hij heeft ook zijn eigen kledinglijn Yeezy. Met zijn vrouw Kim Kardashian als levende paspop gaan zijn ontwerpen als zoete broodjes over de toonbank. Zijn nieuwste collectie daarentegen kan op niet veel enthousiasme rekenen.

Kanye West kennen we vooral als zanger en als de hubby van Kim Kardashian. Daarnaast heeft hij een succesvol eigen modemerk Yeezy. Hij groeide uit tot een graag geziene ontwerper bij de grootste modeshows zoals de New York Fashion Week waar modegoeroe Anne Wintour steevast op de eerste rij zit. Iedereen wil een stukje Kanye, zo waren zijn Yeezy-sneakers in een mum van tijd uitverkocht.

Nieuwe collectie

Kanye werkt momenteel volop aan een nieuwe collectie. Hij postte dolenthousiast een paar foto’s van enkele ontwerpen van zijn nieuwste lijn op Twitter. Het ging om de Yeezy slides – rare, smurfblauwe slippers -, de track pant boots – wat motorrijders eigenlijk dragen als regenbescherming boven hun schoenen –  en een paar hakken – of plastic onderleggers.

Negatieve reacties

Aan de emoticons te zien was mister West enorm trots op zijn ontwerpen. Helaas dacht het overgrote deel van zijn volgers daar anders over. Ze waren niet te spreken over zijn allernieuwste creaties en gaven hun ongezouten mening op sociale media. ‘Verschrikkelijk‘, ‘Blijf toch beter bij zingen’, ‘Ocharme, Kim, die deze gaat moeten dragen om hem te steunen’ en ‘Niemand gaat dit kopen’ zijn maar enkele van de negatieve reacties.

xx

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.