Home celebs Heidi Klum maakt eigen korte horrorfilm voor Halloween

Heidi Klum maakt eigen korte horrorfilm voor Halloween

Het topmodel steelt net als andere jaren volledig de show.

Heidi Klum
© getty

De ster op Halloween is ieder jaar zonder enige twijfel Heidi Klum. Het topmodel trekt keer op keer de meest zotte kostuums aan. Dit jaar vierde ze het noodgedwongen thuis, maar dat was niet minder tof! Ze maakte namelijk samen met haar man en kinderen een eigen korte horrorfilm.

Halloweenfeestjes gingen dit jaar door het coronavirus helaas niet door. De meesten kozen er dan maar voor om gezellig in de zetel thuis een enge film te bekijken op de griezeligste dag van het jaar. Zo ook Heidi Klum. ‘Halloween is anders dit jaar’, scheef Heidi op Instagram. ‘Maar dat moet ons niet weerhouden om creatief te zijn thuis. Wees spooky, veilig en spendeer tijd met je familie.’ Terwijl wij pompoenen uitholden, ons in een heksenoutfit hulden of de spinnenwebben lieten hangen voor die duistere look, ging Heidi natuurlijk weer een stapje verder en stal ze hierbij – terecht! – weer volledig de show op 31 oktober.

Het topmodel is grote fan van Halloween en ze verbaast ons ieder jaar met haar over the top kostuums. Ook zij bracht deze dag door in haar kot met haar man en kinderen, maar ze gaf er toch haar eigen speciale draai aan. Ze bokste namelijk met haar gezin een korte horrorfilm in elkaar.

Vreselijke zombies

Het resultaat duurt zo’n vijf minuten en kan je op Instagram bewonderen. We moeten eerlijk toegeven dat het meer dan geslaagd is! Het verhaal gaat over Heidi die beslist om Halloween thuis te vieren, tot grote ergernis van haar vier kinderen en echtgenoot Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz. Ze hamsterde enorm veel toiletpapier (foei!) en toverde haar drie zonen en dochter daarmee om tot mummies. Wanneer ze op toilet zit, ze at naar eigen zeggen een verkeerde braadworst, transformeren haar nageslacht én hubbie in vreselijke zombies.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heidi is natuurlijk ook ‘verkleed’ in het filmpje. Ze liet zich tweemaal volledig bedekken met verf, wat volgens haar in totaal zo’n zeven uur (!) duurde.

Dit bericht bekijken op Instagram

First you see me, now you don’t! ??? The transformation begins… #HeidiHalloween2020

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: