Home celebs Harry Potter-acteur Jim Tavaré betrokken bij ernstig auto-ongeval

Harry Potter-acteur Jim Tavaré betrokken bij ernstig auto-ongeval

De acteur heeft een gebroken nek, verschillende gebroken ribben en breuken in zijn borst- en rechterbeen

Warner Bros
Jim Tavaré, beter bekend als Tom uit ‘Harry Potter and the Prisoner of Azkaban’, ligt momenteel in het ziekenhuis als gevolg van een ernstig auto-ongeluk. De acteur is er vrij ernstig aan toe, maar zijn vrouw Laura probeert zijn fans nu gerust te stellen op Facebook.

Na een ernstig auto-ongeluk werd Jim meteen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval precies gebeurd is, is niet bekend, maar de acteur heeft vrij ernstige verwondingen opgelopen. Zo heeft hij een gebroken nek, een doorboorde long, vijftien gebroken ribben en verschillende breuken in zijn borst- en rechterbeen.
 

Zijn vrouw Laura heeft op Facebook een update over zijn toestand gepost om fans van de Harry Potteracteur een beetje gerust te stellen. ‘Nu alle familieleden op de hoogte zijn, heeft Jim me gevraagd om aan zijn fans te laten weten dat hij betrokken is geraakt bij een ernstig auto-ongeval. Hij ligt momenteel op de intensieve zorgen, heeft al twee bloedtransfusies gekregen en wordt zo meteen voor de eerste keer geopereerd.’
 

Jim Tavaré

Bron: Facebook

Verder heeft Laura nog een foto van haar man gepost en legt ze uit dat het niets met een film te maken heeft. Wij wensen Jim, de waard van de Lekke Ketel in de derde Harry Potterfilm, alvast veel beterschap toe!
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.