Home celebs Goedele Liekens geeft raad in programma waarin koppels live seks hebben

Goedele Liekens geeft raad in programma waarin koppels live seks hebben

En daar komen heel wat felle reacties op.

Photo News
Onze eigenste seksuologe/televisiepersoonlijkheid Goedele Liekens verscheen gisteren voor het eerst in het ophefmakende Britse televisieprogramma 'Sex Box'. In dat programma geeft Goedele sekstips aan koppels die live op televisie seks hebben in een box.

Het eerste seizoen van 'Sex Box' verscheen al op de Britse televisie in 2013, maar in dit seizoen gooien de programmamakers het over een andere boeg. Dit jaar komen er heel wat biseksuele experimenten aan bod. Goedele Liekens zal de kandidaten aan de zijde van presentator Steve Jones wijzer tussen de lakens proberen te maken.

Heel wat commentaar

De Britten lijken toch niet helemaal in de wolken van het 'Sex Box'-concept: 'Het is 22u29 en ik kijk naar de ondergang van de Westerse beschaving, vanuit mijn zetel' en 'Dit beeldmateriaal zal nuttig blijken voor aliens die onderzoeken waarom wij zijn uitgestorven', klinkt het dramatisch onder de Twitteraars.

Dit is een kort fragment uit het programma waarin Goedele studente Faye, die voor het eerst seks wil hebben met een vrouw, raad geeft.

Lees meer: