Home celebs GESPOT: Dries Mertens en Kat Kerkhofs genieten samen van een weekendje Rock...

GESPOT: Dries Mertens en Kat Kerkhofs genieten samen van een weekendje Rock Werchter

'Ik ben niet goed bezig', verklaarde de Rode Duivel tijdens een interview op de festivalweide van Werchter.

Alles lijkt weer koek en ei tussen Dries Mertens en Kat Kerkhofs. Na maandenlange geruchten over een relatiebreuk werden de Rode Duivel en zijn eega afgelopen weekend samen gespot op de festivalweide van Werchter.

Dit voorjaar zag het er even naar uit dat Dries Mertens (30) en Kat Kerkhofs (28) na een relatie van meer dan tien jaar een punt achter hun huwelijk zouden zetten. Geruchten over ontrouw hielden de media wekenlang in de ban. Maar nu lijkt het weer dik aan te zijn tussen de Rode Duivel en zijn echtgenote sinds twee jaar.

Het koppel verscheen eind april voor het eerst sinds lang weer in het openbaar in hun thuisstad Napels en afgelopen weekend werden ze samen gespot op Rock Werchter met een pintje in de hand.

‘Ik ben niet goed bezig’

Mertens bracht zelfs een bezoek aan Vincent Byloo van Studio Brussel. Tijdens een kort interview verklaarde hij ‘niet goed bezig’ te zijn.

Ik heb vooral pintjes gedronken met mijn vrienden en gezellig gebabbeld.

Eigenlijk ben ik niet zo’n festivalmens. Maar als je dit hier allemaal ziet, dan is dit toch echt geweldig. Ik heb vooral al pintjes gedronken met mijn vrienden en gezellig gebabbeld. Dat is Werchter hé, gezellig samenzijn en praten’, aldus Mertens.

Intussen is het echter gedaan met de pret. ‘Morgenvroeg moet ik het vliegtuig op’, vertelde de Rode Duivel Byloo gisteren. ‘Ik heb om 11 uur mijn medische testen bij Napoli. Ik ben niet zo goed bezig, maar wou mijn vakantie tot op het einde nemen.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.