Home celebs OH BOY: fans van Harry Styles kamperen al 2 nachten voor de...

OH BOY: fans van Harry Styles kamperen al 2 nachten voor de deuren van het Sportpaleis

Ga jij vanavond kijken?

Het is zover: de gekte rond Harry Styles is losgebarsten in België. Vanavond treedt de ex-One Directioner op in het Sportpaleis, maar superfan Hanne ligt al sinds eergisteren op een luchtmatrasje voor de ingang. Eén woord: dedication!

Het is vandaag een hoogdag voor alle fans van Harry Styles! De zanger staat vanavond namelijk op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen. De fans hebben er maanden naar uitgekeken en de grootste fanatiekelingen hebben er alles – echt alles – voor over om een plekje op de eerste rij te bemachten. Hanne is zo iemand, want zij kampeert al sinds eergisteren voor de deuren van het Sportpaleis. Regen, wind of ijskoude temperaturen? Niets houdt haar tegen!

Overlevingspakket

Om het fijne van Hannes verhaal te weten, belden MNM-stemmen Peter Van de Veire en Julie Van den Steen haar op tijdens hun ochtendshow. ‘Ik wil gewoon zeker zijn van een plaatsje op de eerste rij’, vertelde ze aan de telefoon. Om het kamperen zo aangenaam mogelijk te maken, heeft ze een tent, slaapzak, matras, dekentjes en nog wat broodnodige spullen meegenomen. Het meisje heeft echt aan alles gedacht, want haar gerief wordt straks zorgvuldig opgehaald. ‘Een vriendin komt straks met de auto, en dan droppen wij onze spullen daarin.’

Als Harry dag komt zeggen, weet ik niet of ik het concert ga halen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.