Home celebs Ex-vriendin van prins Harry lijkt iets (gemeens) te willen zeggen met Instagrampost

Ex-vriendin van prins Harry lijkt iets (gemeens) te willen zeggen met Instagrampost

Volgens velen reageert Cressida met de quote op de verloving van Harry en Meghan.

Prins Harry
© Belga / Photo News

De wereld is in extase sinds bekend werd dat de Britse prins Harry actrice Meghan Markle ten huwelijk vroeg en zo bevestigde dat sprookjes anno 2017 nog steeds bestaan. Iemand die misschien iets minder opgetogen is dezer dagen, is Cressida Bonas. Zij had twee jaar een relatie met de roodharige prins en leek even degene te worden die van hem een ring kreeg. Een dag na het nieuws van de verloving postte ze een veelzeggende quote op Instagram.

Steekje?

Laat ons eerst even de context schetsen: Cressida Bonas is een Britse actrice die het gewoon is in koninklijke kringen te vertoeven. Ze zou net zozeer een wild child zijn als prins Harry indertijd – hij werd zelfs een tijdje ‘Dirty Harry’ genoemd – en is naar ‘t schijnt niet op haar mondje gevallen. Cressida en Harry begonnen een relatie in 2012 en gingen in 2014 uit elkaar.

Het is onder andere door die reputatie dat haar volgers onmiddellijk vermoedden dat de quote die de ex van Harry na het verlovingsnieuws postte wel degelijk over de prins gaat. Er staat te lezen: ‘Het maakt niet uit hoe geleerd, getalenteerd, rijk of cool je denkt dat je bent, de manier waarop je mensen behandelt vertelt genoeg’. Sounds shady, nee?

Truth 🙌🏼 #quotestoliveby 🦋👊🏻

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on

Velen verwijten Cressida in de comments dat zo’n steek nogal laag-bij-de-gronds is, maar anderen verdedigen haar. Volgens hen deelt de actrice vaak quotes en heeft deze dan ook niets te maken met de recente gebeurtenissen. Het zou kunnen, maar heeft Cressida niet genoeg ervaring met het leven in de spotlights om te weten dat haar gedrag op sociale media nu even onder de loep genomen wordt? We zullen het waarschijnlijk nooit weten.

Meer Harry en Meghan: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.