Home celebs Eva Mendes (46) lucht haar hart op Instagram: ‘Ik wil dat vrouwen...

Eva Mendes (46) lucht haar hart op Instagram: ‘Ik wil dat vrouwen weten dat het me veel kost om er zo uit te zien’

'Deze foto is bewerkt. Ik worstel ook met eten en vele andere dingen.'

eva mendes
© Getty

Eva Mendes lijkt het allemaal te hebben: een succesvolle acteercarrière, een knappe man – Ryan Gosling! – en twee schattige kindjes. Toch is ook de bloedmooie actrice soms onzeker en daar vertelde ze doodeerlijk over op haar sociale media.

De laatste maanden posten sterren meer en meer échte foto’s op Instagram. Een trend die we op de redactie van Flair alleen maar kunnen toejuichen! De perfecte lijven en roze wolken worden aan de kant geschoven voor realistische beelden van cellulitis, vetrolletjes en wallen. Eva Mendes (46) draagt graag haar steentje bij, want ze weet naar eigen zeggen hoe schadelijk sociale media kunnen zijn voor je zelfbeeld.

‘Ik worstel met sociale media’

De actrice deelde onlangs een foto van zichzelf waar ze – zoals altijd – stralend opstaat. Een fan reageerde op het kiekje dat Eva er fantastisch uitziet en dat ze het geweldig vindt dat Eva de tijd neemt om te reageren op haar volgers. Een comment zoals deze krijgt de celeb honderden keren te zien onder elk plaatje, maar dit keer nam ze van de gelegenheid gebruik om haar hart te luchten.

‘Dankje’, begint de actrice haar reactie. ‘Ik worstel met sociale media, maar ik vind het leuk om te babbelen met andere vrouwen. Dat betekent veel voor me. Daarom probeer ik op een verantwoorde manier te posten en zorg ik ervoor dat ik mezelf niet weergeef op een manier dat andere vrouwen zich slecht zouden voelen over zichzelf. Instagram kan namelijk heel slecht zijn voor je zelfbeeld. Zoals bijvoorbeeld deze foto, dit is een campagnebeeld en het is bewerkt. Ik wil dat vrouwen weten dat het me veel kost om er zo uit te zien, en dat ik ook worstel met eten en nog zoveel andere dingen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dezelfde fan hintte ook dat het tof zou zijn als Eva wat meer foto’s zou posten van haar hubby Ryan Gosling. ‘Ik post alleen maar dingen die al de ronde doen zoals foto’s van films of zaken die we samen deden. Mijn man en kinderen zijn privé. Dat is belangrijk voor mij, dus dankje voor je begrip.’

Lees ook: