Home celebs Er zijn meer details opgedoken over het overlijden van Avicii

Er zijn meer details opgedoken over het overlijden van Avicii

Verschillende bronnen hebben entertainmentsite TMZ gecontacteerd met meer informatie over zijn dood.

Avicii
Instagram: avicii

Vorige week heeft de familie van Avicii in een emotioneel statement bekendgemaakt wat de oorzaak van zijn overlijden was. Zo hebben ze bevestigd dat het om zelfdoding ging, maar hoe de Zweedse top-dj besloot om uit het leven te stappen, was niet bekend.

TMZ schrijft nu dat Avicii zichzelf gesneden zou hebben met een stuk glas, dit hebben ze uit verschillende bronnen vernomen. Vorige week hebben zijn familieleden bevestigd dat het inderdaad om zelfdoding ging, maar meer details gaven ze – begrijpelijk – niet. Ondertussen hebben echter verschillende bronnen de entertainmentwebsite gecontacteerd met meer informatie over zijn dood.

Kapot glas

Volgens hun bronnen zou Tim (de echte voornaam van de Zweedse top-dj) zichzelf gesneden hebben met een stuk glas, wat op zijn beurt een grote bloeding zou veroorzaakt hebben. Volgens de twee berichten zouden de scherven afkomstig zijn van een (wijn)fles.

Verder hebben twee personen aan TMZ verteld dat hij zichzelf in zijn nek gesneden heeft. Een derde bron ontkent dit en beweert dat het om zijn polsen ging. De website maakt wel duidelijk dat ze deze berichten niet officieel kunnen bevestigen, maar dat de personen in kwestie wel toegang hadden tot specifieke informatie over zijn overlijden.

Heb je vragen over zelfdoding of wil je met iemand praten? Dat kan, gratis en anoniem. Op www.zelfmoord1813.be of www.tele-onthaal.be kan je chatten, bellen kan op de nummers 1813 (Zelfmoordlijn) of 106 (Tele-Onthaal).

Lees ook: