Home celebs Emma Stone had een héél awkward momentje tijdens de Golden Globes

Emma Stone had een héél awkward momentje tijdens de Golden Globes

We've all been there...

Altijd gênant wanneer je iemand wil begroeten of feliciteren met een kus en die persoon je kusgebaar niet beantwoordt, toch? Wel, het is nog veel gênanter wanneer je 't op een van de grootste showbizzevenementen van het jaar en voor het oog van de camera doet. Zoals Emma Stone op de Golden Globes zondagavond.

'That was weird'

'La La Land', de film met Emma Stone en Ryan Gosling die vanaf eind deze maand bij ons in de zalen is, verzilverde op de afgelopen Golden Globes al z'n zeven nominaties. Emma Stone was zondagavond dus een van de grote winnaars, maar er was een heel klein momentje in de ceremonie waarop ze zich toch even een verliezer moet gevoeld hebben. Wanneer schrijver en regisseur van de film Damien Chazelle opstond om zijn award voor Best Original Screenplay in ontvangst te nemen, wilde Emma hem feliciteren met een knuffel en een kus. Helaas had Damiens vriendin hetzelfde plan en koos hij voor haar. Gevolg: Emma die haar regisseur voor het oog van miljoenen kijkers een onbeantwoorde knuffel en een luchtkus gaf. Zo hilarisch en cringy tegelijk!

De actrice vond het duidelijk zelf ook een gênant momentje, want je ziet haar met een beschaamde blik 'That was weird, I'm sorry!' zeggen tegen de vriendin van Chazelle. Awkward was het zeker, maar als er een Hollywoodactrice is die hiermee wegkomt en met zichzelf kan lachen, is het Emma wel.Trouwens, we've all been there, toch?

Meer over de Golden Globes:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.