Home celebs CUTE: Ellen DeGeneres pinkt traantje weg bij verjaardagscadeau van haar vrouw

CUTE: Ellen DeGeneres pinkt traantje weg bij verjaardagscadeau van haar vrouw

#couplegoals is hier zeker op zijn plaats.

Ellen DeGeneres mocht op 26 januari 2018 maar liefst 60 kaarsjes uitblazen. De presentatrice vierde haar verjaardag uitbundig tijdens een van haar shows, maar toen vrouwlief Portia de Rossi haar cadeau kwam afgeven, kreeg Ellen tranen in haar ogen. Yep, de hashtag #couplegoals is hier zeker op zijn plaats.

Ellen DeGeneres zit sinds vorige week op tram 6, en dat vierde de presentatrice met een geweldige verjaardagsshow. Ze nodigde verschillende beroemdheden uit – onder wie Michelle Obama en Jimmy Kimmel – maar haar verjaardagsfeest zat ook vol verrassingen. En Ellens vrouw Portia de Rossi zorgde zonder twijfel voor de surprise van de avond!

‘Voor je verjaardag breng ik jou en je heldin Dian samen’

‘Er is hier nog iemand die mij een gelukkige verjaardag wil wensen. Ik weet niet wie het is, maar nu mag je tevoorschijn komen.’ Op deze manier kondigde de nietsvermoedende Ellen haar vrouw aan. De presentatrice kreeg al meteen waterige ogen, maar toen Portia haar cadeau liet zien, werd Ellen nog emotioneler. Cute!

Ellen is al sinds haar kindertijd een grote fan van Dian Fossey. Zij zette zich in voor de dierenrechten en verloor haar hart aan de gorilla’s. In Rwanda heeft ze een onderzoekscentrum opgericht om die uitstervende diersoort te redden. Dian werd in 1985 vermoord, maar voor Ellen bleef ze een inspirerende vrouw.

Als verjaardagscadeau laat Portia nu een nieuwe ‘Ellen DeGeneres’-campus bouwen, zodat het levenswerk van Dian verdergezet kan worden. En jawel, toen kwamen er nog meer tranen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: