https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Eline De Munck verschijnt ongewassen maar stralend op de rode loper

Eline De Munck verschijnt ongewassen maar stralend op de rode loper

We zijn toch blij dat een foto's geen geur hebben

instagram.com/elinedemunck/
Moeten we toch gaan geloven dat die dagelijkse wasbeurt slechts voor ons is? We meldden eerder deze week al dat presentatrice Eline De Munck zich voor een TLC-documentaire 30 dagen lang niet zal wassen. Gisteren verscheen ze echter op de rode loper van het Filmfestival van Oostende en wat bleek? Ze straalt!

Eline verkondigde voor het evenement op Instagram al dat haar experiment niet betekent dat ze zich niet meer mag optutten. Bij onderstaande foto schrijft ze:

Het is niet omdat ík ranzig ben dat ik ook lelijke kleren moet aandoen om naar de opening van #FFO15 te gaan toch?! #IkMagDatLederNietWassen #AlsDatMaarGoedKomt

 

A photo posted by elinedemunck (@elinedemunck) on

We moeten toegeven: de presentatice/brillenontwerpster ziet er niet slecht uit. Oké, we zijn stiekem wel blij dat er aan foto's geen geurtje hangt, maar haar huid straalt alleszins. Misschien moeten we ook af en toe die laag make-up laten, als je er zo'n velletje voor in de plaats krijgt.

Eline De Munck

Wat vinden jullie: straalt Eline meer dan toen ze nog wel make-up droeg? Of vinden jullie dat laagje schmink toch onontbeerlijk? Laat het ons weten in de poll!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten