Home celebs Eind goed, al goed? Ben Affleck en Jennifer Garner zetten hun scheiding...

Eind goed, al goed? Ben Affleck en Jennifer Garner zetten hun scheiding on hold

'Ze houden nog steeds erg veel van elkaar', aldus een bron

Belga Image
Komt het dan toch nog goed tussen Jennifer Garner en Ben Affleck (beiden 44)? Het ziet ernaar uit dat het Hollywoodkoppel, dat 12 jaar samen was vooraleer het in juni 2015 hun breuk wereldkundig maakte, voorlopig niet officieel zal scheiden. 

Hoewel Affleck en Garner (beiden 44) niet opnieuw samen zijn, zouden ze toch beslist hebben om verder te werken aan hun huwelijk. 'Jen heeft de scheiding afgeblazen', beweert een bron dicht bij de actrice. 'Ze wil alles uitklaren met Ben. Ze willen hun relatie opnieuw een kans geven.'

Jen heeft de scheiding afgeblazen en wil haar relatie opnieuw een kans geven. 

Een tweede bron bevestigt de geruchten rond een mogelijke verzoening. 'Ze houden van elkaar én van hun kinderen.'
 

Verjaardagfeestje voor hun zoon

De dag na de Oscaruitreiking – waar Bens jongere broer Casey (41) een gouden beeldje in ontvangst mocht nemen voor zijn rol in 'Manchester By The Sea' – organiseerde het voormalige koppel samen een feestje in hun huis in Los Angeles ter ere van de vijfde verjaardag van hun zoon Samuel. 'Er waren cadeautjes en taart. Iedereen zag er erg gelukkig uit', aldus een van de gasten. 
 

Jennifer Garner

Relatie met voormalige nanny

Jennifer Garner en Ben Affleck leerden elkaar voor het eerst kennen in 2001 op de set van oorlogsdrama 'Pearl Harbor'. Maar het was pas tijdens de opnames van 'Daredevil' in 2003 dat de vonk oversloeg. 
 

Jennifer Garner

Het koppel trouwde twee jaar later tijdens een intieme ceremonie op de Turks- en Caicoseilanden. Datzelfde jaar werd hun eerste dochter Violet geboren. Later volgden Seraphina (2009) en Samuel (2012). 
 

In juni 2015 maakte het koppel bekend te scheiden na een huwelijk van tien jaar. Volgens verschillende bronnen lagen Afflecks gok- en drankproblemen aan de basis van de breuk. Zijn affaire met voormalige nanny Christine Ouzounian (28) was voor Garner de druppel. 
 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.