Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© BELGA/AFP

NET BINNEN: Scarlett Johansson gaat scheiden

Helaas is het sprookje voorbij. Na twee jaar huwelijk en de geboorte van hun dochter, Rose (2 jaar), besluiten Scarlett Johansson en haar echtgenoot Romain Dauriac te scheiden. 

Halsoverkop verliefd

Het ging allemaal heel snel voor de actrice en haar Franse liefde. Scarlett maakte hun relatie openbaar in november 2012, en al in september 2013 waren de twee verloofd. In oktober 2014 beleefden ze hun grote dag. Ze trouwden stiekem op een ranch in Montana in de Verenigde Staten. Het Amerikaanse blad US Weekly bevestigt nu dat ze na twee jaar een punt achter hun huwelijk zetten.

 

Protest tegen Trump

Scarlett is een paar dagen geleden nog mee opgekomen in het grote pro-vrouwenrechtenprotest tegen president Trump. Ze sprak Trump aan in haar speech en beweerde dat haar dochtertje 'met de regering Trump zal opgroeien in een land dat geen vooruitgang boekt, maar achteruitgaat. Dat ze niet over haar eigen lichaam of toekomst zal kunnen beslissen; vrijheden die zijn dochter Ivanka Trump wél heeft gekregen'. Go, Scarlett!

 

Niet de eerste keer

Jammer genoeg voor Scarlett is dit niet de eerste keer dat haar huwelijk stukloopt. Ze was al eerder getrouwd met hottie Ryan Reynolds, meer bepaald van 2008 tot 2011. De advocaat die Ryan toen inschakelde, Laura Wasser, zal Scarlett nu voor haar tweede scheiding inzetten. Wasser heeft eerder ook Johnny Depp verdedigd tijdens diens scheiding.

 

Scarlett Johansson

 

Lees meer

NOOOO: Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

Helmut Lotti gaat scheiden van zijn Jelle

Kondigt Beyoncé met 'Lemonade' haar scheiding met Jay Z aan?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '