https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Dries Mertens supportert voor dansende Kat Kerkhofs tijdens voetbalmatch

ZIEN: Dries Mertens supportert voor dansende Kat Kerkhofs tijdens voetbalmatch

Mertens droeg vrijdagavond een goal op aan zijn vrouw, die op dat moment streed voor haar plaats in 'Dancing with the Stars'.

Dries Mertens speelde vrijdagavond een match met zijn ploeg in Napels, en kon dus niet kijken naar Kat in ‘Dancing with the Stars’. Maar dat betekent niet dat hij niet aan haar dacht. Dries toonde bij zijn tweede goal van de avond zijn steun voor z’n dansende vrouw door zelf zijn beste paso doble boven te halen.

Kat en Dries scoren

Kat Kerkhofs en Dries Mertens scoorden vrijdagavond allebei big time. Zij op de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’ met haar paso doble, hij op het voetbalveld met maar liefst drie doelpunten. Na zijn tweede, erg knappe goal, liep Mertens recht naar de camera om daar de latin lover in zich boven te halen.

Met iets wat vermoedelijk een paso doble moest zijn, supporterde de voetballer voor Kat, die bijna 2.000 kilometer verderop in de studio’s in Lint als allerlaatste van de avond de dansvloer zou betreden. Het lijkt geluk gebracht te hebben, want Kat kreeg 29 punten van de jury en bevestigde zo haar favorietenrol.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: