Home Lifestyle Peter Van Asbroeck moet de dansvloer verlaten in ‘Dancing with the Stars’

Peter Van Asbroeck moet de dansvloer verlaten in ‘Dancing with the Stars’

De acteur kreeg van jurylid Joanna een pijnlijke 3 op 10 voor zijn broadway jazz.

Dancing with the Stars
© VIER

Hij voelde de bui al een beetje hangen, net als de rest van kijkend Vlaanderen. Peter Van Asbroeck moest vrijdagavond als tweede ‘Dancing with the Stars’ verlaten, nadat zijn broadway jazz volgens de jury meer acteren dan dansen inhield.

Het einde van de clown

Het ging de vorige twee weken al moeizaam voor Peter Van Asbroeck, maar de derde week werd zijn doodsteek. In een halloweeneditie van ‘Dancing with the Stars’ speelde hij een moordzuchtige clown in een broadway jazz met zijn danspartner Laura. De jury was niet echt onder de indruk en gaf de dans in totaal 18 punten, waaronder een strenge 3 op 10 van Joanna Leunis. De kijkers thuis stuurden niet voldoende berichtjes om de acteur in de wedstrijd te houden, waardoor het doek viel voor de lolbroek van de groep.

‘Ik voelde de bui hangen, maar ik heb heel erg genoten van dit bijzondere avontuur’, vertelt Peter achteraf. ‘De lat lag erg hoog! Ik wil zeker mijn toppartner Laura bedanken met een groot applaus. Het was soms alsof ik met een Porsche moest rijden en dat bleek te moeilijk voor mij (lacht).’

 
 
Kat Kerkhofs bevestigde deze week haar favorietenrol met een paso doble die haar maar liefst 29 punten opleverde. Leen Dendievel werd gered door haar fans: zij bengelde samen met Peter Van Asbroeck onderaan, met 22 punten.

Meer ‘Dancing with the Stars’: