Home celebs Dorothee Dauwe post liefdevolle boodschap op Instagram naar aanleiding van Complimentendag

Dorothee Dauwe post liefdevolle boodschap op Instagram naar aanleiding van Complimentendag

'Vergeet tijdens het uitdelen van lieve woorden ook zeker jezelf niet vandaag!'

Het is Complimentendag, en dat is ook Dorothee Dauwe niet ontgaan. De Qmusic-stem postte een oprechte boodschap op Instagram waarin ze oproept om vandaag ook zeker aan jezelf te denken. Want ja, life is more than fitting in your jeans.

Dorothee Dauwe presenteert elke avond samen met Maarten Vancoillie op Qmusic. Steeds meer meisjes kijken naar haar op, en dat wordt nog maar eens duidelijk met haar laatste post over Complimentendag op Instagram. ‘Vergeet tijdens het uitdelen van lieve woorden ook zeker uzelf niet vandaag’, begint ze onder haar kiekje. ‘De ene dag zie je er al beter uit dan de andere. Maar jij bent jij. En dat is wat je uniek maakt. Elke ochtend opnieuw.’

Haar volgers weten deze wijze woorden te appreciëren en reageren vol lof onder het bericht. ‘Ik denk dat je het nog niet echt beseft, maar jij bent de stem van onze generatie! Veel jongeren twijfelen elke dag opnieuw aan zichzelf en aan hun mogelijkheden. Het doet mij als moeder deugd om te zien dat mijn 2 jongens al een glimlach op hun gezicht krijgen als ze weten dat het bijna 16u is en ze jou en Maarten gaan horen op de radio. Dank je wel daarvoor’, klinkt het op Instagram. En voor de rest regent het hartjes onder de post.

#elklijfeenschoonlijf

Dorothee gaat zelfs nog een stapje verder met haar post, want in haar bericht haalt ze ook de hashtag #elklijfeenschoonlijf boven. Deze hashtag werd door Matti Verbeeck in het leven geroepen. ‘Voor alle mensen die willen zeggen: Kijk, dit ben ik. Dit is mijn lichaam. En ik hoef me nergens voor te schamen‘, legde de 19-jarige Instagramblogster eerder uit.

En daar voegt Dorothee nog enkele wijze woorden van onze rosse held Ed Sheeran aan toe. ‘En zoals Ed Sheeran het zo mooi zingt: Remember life is more than fitting in your jeans.’ Dat is er nu eens boenk op, als je het ons vraagt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: