Home celebs Dorothee Dauwe deelt bemoedigende foto op Instagram over de struggle tijdens de...

Dorothee Dauwe deelt bemoedigende foto op Instagram over de struggle tijdens de zoektocht naar de perfecte bikini

A-men!

Dorothee Dauwe
© Instagram: @dodauwe

De struggle tijdens de zoektocht naar de perfecte bikini of je nieuwe favoriete badpak: we herkennen het allemaal. De ene wil een dikkere boezem, de andere die slanke benen van de vrouw in het pashokje naast zich. Ook Dorothee Dauwe ging enkele dagen geleden de ‘strijd’ aan en deelde een openhartige, bemoedigende post erover op Instagram.

‘That time of the year again’, begint radiopresentatrice Dorothee Dauwe haar onderschrift. ‘Op zoek naar een bikini/badpak. Vloeken in het paskotje.’ We herkennen het allemaal en toch zijn we allemaal even vervelend als de zoektocht naar die perfecte swimwear weer maar eens op niks uitdraait. Je heupen zijn net wat te curvy? Je kont iets te plat? Of je boezem past toch niet zo mooi in dat bovenstuk? ‘Wensen dat ge die vormen wel had, en die niet. Want dat meisje in het paskotje naast u is toch zo knap‘, vervolgt ze haar verhaal. ‘Maar in dat paskot gebeurt net hetzelfde. Voor ‘t zelfde geld wil dat meisje evenveel op u lijken als gij op haar.’ En dus passen we allemaal duizend stuks om toch maar dat ene perfecte plaatje te vinden.

Joan uit ‘Mad Men’

Dorothee eindigt met een zwart badpak waarmee ze net op Joan uit ‘Mad Men’ lijkt én een bemoedigende boodschap: ‘Er zijn ergere dingen dan niet van de eerste keer het juiste badpak vinden. In iedereen schuilt een Joan van ‘Mad Men’. Of een ander heet personage uit eender welke serie.’ A-men!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.