Home celebs DOEN: beluister hier Justin Timberlakes nieuwe single ‘Filthy’

DOEN: beluister hier Justin Timberlakes nieuwe single ‘Filthy’

En de bijhorende videoclip krijg je er meteen ook bij.

Justin Timberlake
YouTube: JustinTimberlakeVEVO

He’s bringing sexy back (again). Na een afwezigheid van enkele jaren is Justin Timberlake he-le-maal terug. Op woensdag kondigde de zanger de release van zijn album ‘Man of the Woods’ aan, en vandaag kunnen we al naar de allereerste single daaruit luisteren. Maak kennis met ‘Filthy’.

Enkele dagen geleden heeft de zanger aangekondigd dat hij vrijdag de eerste single van zijn album ‘Man of the Woods’ zou vrijgeven, en Justin Timberlake is natuurlijk een man van zijn woord. Enkele minuten voor middernacht had de 36-jarige zanger het nummer ‘Filthy’ online gezwierd.

‘This song should be played very loud’

Na zijn lange afwezigheid had Justin natuurlijk iets goed te maken bij zijn fans en daarom kregen we meteen ook de bijbehorende videoclip te zien. En net zoals het nummer is die redelijk indrukwekkend. Nice job, JT!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Man of the Woods’ is zijn vierde album en komt officieel uit op 2 februari. Twee dagen na de release zal Justin Timberlake optreden op de Super Bowl en hopelijk ook zijn tournee aankondigen.

Lees ook: