Home celebs CUTE: deze video van Justin Timberlake en zijn zoontje is het liefste...

CUTE: deze video van Justin Timberlake en zijn zoontje is het liefste wat je vandaag zal zien

Smelt!

Photo News

Justin Timberlake heeft de perfecte work-out gevonden om die extra Thanksgiving kilootjes er terug af te sporten. Zijn favoriete attribuut: zoontje Silas. Schattig!

Het was een paar dagen geleden Thanksgiving in Amerika. Een dag waarbij je met je familie gezellig rond tafel zit en je volpropt met superveel lekker eten. Ook de sterren lieten die dag een keertje hun strenge dieet of strakke sportschema achterwege en lieten zich volledig gaan. Nu die kalkoen en twaalf stukken taart goed verteerd zijn, is het tijd om dat extra gewicht er terug af te sporten.

Push-ups

Justin Timberlake heeft dé ideale manier gevonden om te sporten, maar tegelijkertijd toch nog tijd te maken voor zijn liefdevolle gezinnetje. Hij nam zijn zoontje Silas (2,5) en vrouw Jessica Biel mee tijdens zijn work-out. ‘Shaking off those leftovers like…’, schreef hij bij een filmpje van zijn trainingsessie op Instagram. Silas was zelfs zijn favoriete sportattribuut. Hij deed push-ups met zoonlief op zijn rug. Ik denk dat dit de eerste keer is dat we jaloers zijn op een kleuter!

Shaking off those leftovers like… Hope everyone had a great Thanksgiving! ? @jessicabiel

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.