Home celebs Dit ultieme relatieadvies gaf Gert Verhulst aan zijn zoon Viktor

Dit ultieme relatieadvies gaf Gert Verhulst aan zijn zoon Viktor

'Viktor gaat regelmatig op stap met z'n vrienden, ja. So What?'

Instagram: viktorverhulst
Viktor Verhulst werd de laatste tijd vaak zonder zijn vriendin Marthe gespot, zo schrijft het magazine 'Dag Allemaal'. Viktor en Marthe hebben sinds enkele maanden een relatie, maar de lovebirds hebben duidelijk een eigen leven. Een goed teken, volgens zijn vader Gert Verhulst.

Een tijdje geleden hebben Viktor en Marthe op Instagram bekendgemaakt dat ze een koppel zijn. Sindsdien werden ze nog maar een keer samen gespot, bij de première van 'Amaluna' in Knokke-Heist. Viktor wordt wel vaak alleen gezien, onder meer op verschillende festivals. Hij trok zelfs in z'n eentje naar Ibiza.
 

Veel meer was er niet nodig om de geruchtenmolen op gang te trekken. Toch is er volgens Gert Verhulst niets aan de hand, en gaat alles goed tussen het koppel. ‘Viktor gaat regelmatig op stap met z’n vrienden. Ik vind daar niks verkeerd aan,’ aldus Gert.
 

Marthe en Viktor zorgen er zelf wel voor dat ze genoeg tijd met elkaar doorbrengen. ‘Ze zijn nog jong. Ze moeten vooral niet te veel op elkaars lip zitten.’ Volgens Gert is het net goed dat ze elk hun eigen leven hebben buiten hun relatie.
 

Gert vertelt in 'Dag Allemaal' ook dat hij niet wist hoe hij moest reageren op de relatie van zijn zoon. Toch ziet hij er de humor er nu wel van in en maakt hij er vaak zelf mopjes over. Verder denkt hij niet dat de relatie van Marthe een invloed heeft binnen K3. ‘Ik denk dat wij in die materie wel voldoende expertise hebben.’
 

Bron: Dag Allemaal, Het Laatste Nieuws

Lees ook:

Zoon Gert Verhulst werd gevraagd voor 'Temptation Island'

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.