Home celebs Deze celebs liepen dit weekend mee in de ‘2018 Women’s March’

Deze celebs liepen dit weekend mee in de ‘2018 Women’s March’

Girlpower!

Instagram @adele

De tweede editie van de vrouwenmars vond dit weekend plaats. Honderdduizenden vrouwen strijden op verschillende plaatsen in Amerika en in de rest van de wereld om meer vrouwenrechten en om de #metoo-beweging te steunen.

De straten in tal van Amerikaanse steden zoals LA en New York vulden zich afgelopen weekend met honderdduizenden vrouwen. Ze hadden allemaal dezelfde doelen voor ogen: ze willen gelijke rechten voor vrouwen, ze steken de #metoo-beweging een hart onder de riem en ze verzetten zich tegen het beleid van president Trump. Die laatste gedraagt zich volgens velen heel onrespectvol tegenover vrouwen. Op vele manifestatieborden stonden dan ook quotes te lezen die specifiek naar hem gericht waren zoals ‘pussy power’.

Celebs

De allereerste vrouwenmars vond plaats de dag na Trump zijn aantreden als opvolger van Obama als volgende president van Amerika. De opkomst was toen gi-gan-tisch met alleen al in Washington zo’n miljoen demonstranten. Deze tweede editie was iets kleinschaliger, al kwamen er toch nog honderdduizenden activisten opdagen. In LA waren de meeste protestanten te tellen waaronder ook een heel pak celebrities zoals Adele, Cameron Diaz, Whoopi Goldberg, Mila Kunis enzovoort. Allemaal droegen ze t-shirts of plakkaten met een duidelijke boodschap: girlpower!

Sophia Bush

Paris Jackson

Scarlett Johansson

Alyssa Milano

Proud. #WomensMarch #PowerToThePolls

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Chloë Grace Moretz

Natalie Portman

Mila Kunis

Sarah Hyland

Eva Longoria en Felicity Huffman

Adele, Cameron Diaz en Jennifer Lawrence

Amy Schumer

Today we march #timesup

A post shared by @ amyschumer on

Whoopi Goldberg en Michael Moore

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.