Home celebs Deze acteur zal niet te zien zijn in de ‘Friends’-reünie

Deze acteur zal niet te zien zijn in de ‘Friends’-reünie

Het was te mooi om waar te zijn...

Reporters
We wisten jullie nog maar net te vertellen dat er op zondag 21 februari een reünie van ‘Friends’ plaatsvindt. ‘I’ll be there for you’, zo klonk het steeds bij aanvang van de serie. Mooie woorden, maar niet alle acteurs nemen die boodschap serieus. Iemand van de cast zal er na een afwezigheid van twaalf jaar toch niet bij zijn…

Party pooper van dienst: Matthew Perry aka Chandler Bing. De acteur heeft het te druk met oefenen voor zijn toneelstuk ‘The End of Longing’ in Londen en geeft verstek voor het epic weerzien met zijn collega’s.
 

Het netwerk was op de hoogte van zijn andere verplichtingen. Wel zou de acteur zelf iets opnemen voor deze speciale aflevering. Een grote teleurstelling voor de fans, want een 'Friends'-reünie is niet compleet zonder Chandler. Monica zit zonder haar lover en Joey zit zonder zijn beste vriend… En wij? Wij zitten in zak en as door de beslissing van Matthew Perry.
 

Er klonk eerder al een lichte waarschuwing dat het moeilijk zou zijn om alle zes acteurs op eenzelfde plek te krijgen. Toch zijn de andere acteurs enthousiast. Matt LeBlanc (Joey in de serie) liet dit zelfs weten op zijn Twitteraccount:
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je meer lezen over 'Friends'?