Home celebs De K3’tjes brachten een bezoekje aan Strombowli in Knokke

De K3’tjes brachten een bezoekje aan Strombowli in Knokke

Spreken de meisjes zo hun voorkeur voor de Limburgse zusjes uit?

Facebook: Mijn Pop-uprestaurant 2016: Chloë en Magali
De juryplichten van Gert Verhulst in 'Mijn Pop-uprestaurant!' mogen er dan zowat opzitten, hij stuurt wel nog z'n gezanten uit om te checken of de cocktails in Knokke nog steeds zo lekker zijn. Marthe, Hanne en Klaasje kregen de eer en proefden van de geprezen Siciliaanse keuken van Chloë en Magali. Betekent dat dan dat we de nieuwe K3 tot het Strombowli-kamp mogen rekenen? Of gingen ze ook langs bij buren Miette en Willem?

In ware K3-stijl  – lees: in dezelfde outfit – zakten Hanne, Marthe en Klaasje af naar Knokke om een bezoekje te brengen aan al zeker een van de twee finalisten van 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Zoals altijd wanneer er bekende gezichten over de vloer komen – denk maar aan Stijn en Nuria -, postten Limburgse zusjes Chloë en Magali een selfie met hun eregasten op Facebook.

Op de Facebook- en Instagrampagina's van Jalapeño Loco is er echter niets te zien, hoewel Willem en Miette erg actief zijn op sociale media en altijd een foto nemen met hoog bezoek. Misschien zat de pop-up zo vol dat er geen tijd was voor een selfie? We krijgen ongetwijfeld in een van de volgende afleveringen te zien of het trio ook bij de buren langsging voor wat ceviche, taco's en cocktails. Hoe dan ook, de onverdeelde steun van K3 zou wel een welkome aanmoediging zijn voor het Strombowli-team. Zeker nadat de Boxy-broers dinsdag hun voorkeur voor Jalapeño Loco uitspraken. Binnen een week weten we eindelijk welk duo de 100.000 euro mee naar huis mag nemen.

Hanne, oftewel de rosse, postte nog onderstaande foto van het uitstapje op haar Instagrampagina.

 

Op stap met de girls!

A photo posted by HANNE(@hannecarry) on

Lees ook:

Cute: Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' gingen eten bij Strombowli

9 redenen waarom wij stiekem een crush hebben op Willem van 'Mijn Pop-uprestaurant!'

Josje geeft haters lik op stuk