Home celebs CUTE: deze ‘Dawson’s Creek’-ster verwacht binnenkort een 5de (!) kindje

CUTE: deze ‘Dawson’s Creek’-ster verwacht binnenkort een 5de (!) kindje

En de zwangerschapsaankondiging op Instagram is er eentje om bij weg te smelten 😍

Reporters

Van cry baby tot baby daddy: James Van Der Beek – aka Dawson uit ‘Dawson’s Creek‘ wordt opnieuw vader. Voor de vijfde keer nog wel! De 40-jarige acteur kondigde het blijde nieuws aan op Instagram met een uiterst schattige foto van zijn zwangere echtgenote Kimberly Brook en hun kroost.

‘Zo ongelofelijk blij aan te kondigen dat we opnieuw onze familie uitbreiden’, schreef Van Der Beek bij onderstaande foto op Instagram. ‘Sommigen vragen zich misschien af of we gek zijn, en dat zijn we misschien ook. Maar ik ben bijzonder gelukkig, dankbaar en vol bewondering voor mijn echtgenote Kimberly.’

Van Der Beek en Brook, een 35-jarige producer, zijn reeds de ouders van Emilia (bijna 2), Annabel Leah (4), Joshua (bijna 6) en Olivia (7,5). Het koppel leerde elkaar kennen in 2009 en trouwde een jaar later in een kabbalahcentrum in de Israëlische hoofdstad Tel Aviv.

De acteur, naast ‘Dawson’s Creek’ ook bekend van ‘One Tree Hill’ en ‘How I Met Your Mother’, sprak afgelopen zomer nog met People Magazine over hoe het vaderschap hem heeft veranderd. ‘Zodra ik kinderen kreeg, werden zij mijn prioriteit. Alles wat ik doe, staat in teken van hen’, aldus Van Der Beek.

Nog meer babynieuws uit Hollywood: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.