Home celebs CUTE: Tristan Thompson danst met zijn dochtertje True

CUTE: Tristan Thompson danst met zijn dochtertje True

Khloé Kardashian nam hem duidelijk terug in huis na zijn bedrog.

Instagram

Tristan Thompson, de vriend van Khloé Kardashian en de papa van haar baby, deed gisteren aan wat vader-dochterbonding. Hij danste in het rond met de kleine True en het filmpje dat Khloé daarvan maakte, is ongetwijfeld het schattigste wat je vandaag zal zien.

Khloé Kardashian en Tristan Thompson werden in april voor de allereerste keer samen ouders. Ze kregen een schattig dochtertje en gaven haar de naam True. Maar Tristan reed een scheve schaats met een andere vrouw een paar dagen voor zijn hoogzwangere vriendin Khloé beviel.

Het internet stond op z’n kop en Tristan werd publiekelijk aan de schandpaal genageld. Alle Kardashians schaarden zich achter Khloé en haar oudste zus Kim gaf toe dat het een ‘fucked up situatie’ was. Even leek het erop dat Khloé hem aan de deur zou zetten, maar de realityster besloot de basketbalspeler een tweede kans te geven.

Hecht gezinnetje

Zo was hij aanwezig op het verjaardagsfeestje van Khloé, waarop dankzij een filmpje van Kim duidelijk werd dat niet alleen Khloé hem vergaf, maar dat de hele familie hem opnieuw in de armen had gesloten. In de nieuwste video van Khloé is te zien hoe ze een hecht gezinnetje vormen. Tristan heeft True in zijn armen en danst met haar in het rond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

True, die drie maanden oud is, lijkt nog kleiner op de gespierde borst van papa Tristan. Hij geeft haar lieve kusjes en zingt zelf vrolijk mee. Khloé is enorm tevreden met Tristans papaskills. Ze is sinds kort terug aan het werk, maar vertelt dat Tristan haar enorm goed helpt bij de opvoeding van kleine True. ‘Hij is een fantastische vader‘, aldus Khloé.

Lees ook: