Home celebs CUTE: Sven Nys slaapt nog altijd met zijn babydekentje

CUTE: Sven Nys slaapt nog altijd met zijn babydekentje

De ex-veldrijder laat zijn gevoelige kant zien

Instagram @svennys
Eric Goens nodigde Sven Nys uit voor zijn programma 'Het Huis' op Eén. Daar kwam Eric al snel te weten dat de ex-veldrijder een man met gevoel is. En daar houden wij toch allemaal van, niet? 

Eric nodigt elke week een bekende Vlaming uit om vierentwintig uur lang in 'Het Huis' te leven. Tijdens zijn programma graaft Eric diep in het verleden van de bekende Vlaming en zo komt kijkend Vlaanderen vaak verrassende dingen te weten.

Op 29 november maken we kennis met een emotionele Sven Nys. 'Mijn ouders hebben al hun tijd en geld opgeofferd voor hun kinderen. Nu ik gestopt ben, zeggen ze dat ze trots zijn op hun zoon. Dat doet me veel meer dan elke overwinning.'

Sven neemt ons ook mee naar zijn jonge – heel jonge – jaren. 'Ik was een huilbaby en als peuter liep ik altijd rond met een dekentje.'

Ik slaap nog altijd met mijn dekentje van vroeger. 

Het gaat ook even over zijn relatie. Hij geeft toe dat zijn echtscheiding voor een deel te wijten was aan zijn sportcarrière.

Wij kijken al uit naar zijn bezoekje aan 'Het Huis'. Andere gasten die ook over de vloer komen zijn onder andere Natalia, Stan Van Samang, Marleen Merckx, Philippe Geubels en Tom Waes. 

Lees ook: