Home celebs CUTE: Marthe van K3 troost haar lief

CUTE: Marthe van K3 troost haar lief

En anders doen wij het wel, hoor! ;-)

Voor de lancering van mannenzender CAZ werd afgelopen zaterdag een bokswedstrijd georganiseerd. Voor die wedstrijd kroop Viktor Verhulst – zoon van – samen met sportanker Maarten Breckx in de ring. Viktor verloor de match, maar gelukkig stond liefje Marthe klaar om hem in haar armen te sluiten.

Zaterdag konden we ongegeneerd naar de spieren van Viktor Verhulst en Maarten Breckx kijken, want voor de lancering van de nieuwe zender CAZ gaven die twee serieuze klappen aan elkaar. 

Marthe zat dan ook met een bang hartje in de zaal. 'Ik dacht nog dat ze lief zouden zijn voor elkaar. Niet, dus.' Maarten was nét iets te sterk voor Viktor, maar zijn lief stond meteen klaar om hem te troosten. Natuurlijk vond het K3'tje het spijtig dat haar lief niet met de hoofdprijs naar huis ging, maar ze is vooral blij dat hij niet gewond is. 'Als hij een bloedneus of blauw oog had, zou ik hem met veel plezier verzorgd hebben!' 

Tempramentvol karakter

Zowel Maarten als Viktor waren vrij agressief tijdens de wedstrijd, maar volgens Marthe is Viktor helemaal niet zo in het dagelijkse leven. 

'Viktor is heel lief, zacht en gevoelig.'

#BIGLOVE

Het wordt nog schattiger, want vóór de wedstrijd postte Marthe nog een superlief berichtje op Instagram. Het is dus duidelijk nog dik aan tussen die twee. 

Bron: Story

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.