Home celebs CUTE: ‘Grey’s Anatomy’-actrice Camilla Luddington maakt het geslacht van haar baby bekend

CUTE: ‘Grey’s Anatomy’-actrice Camilla Luddington maakt het geslacht van haar baby bekend

En het is een...

@camillaluddington op Instagram
Camilla Luddington – beter bekend als Jo Wilson uit 'Grey's Anatomy' –  kondigde een tijdje geleden het heugelijke nieuws van haar eerste zwangerschap al aan, maar op dat moment verklapte ze nog niets over het geslacht van haar eerstje kindje. Tot nu!

'Ik ben zo enthousiast om vandaag te mogen aankondigen dat ik een meisje verwacht,' schreef de actrice bij een kiekje op Instagram. Camilla maakte rond Halloween vorig jaar bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje – en dat deed ze via een foto met een ronde pompoen voor haar zwangere buik. Nu blijkt dat dokter Jo Wilson binnenkort in het echte leven een dochtertje in de armen mag sluiten.

Moed

De actrice schreef bij bovenstaande foto op Instagram dat ze wil dat haar dochtertje opgroeit in een liefdevolle omgeving en dat ze weet hoe sterk vrouwen zijn. Camilla was op 21 januari aanwezig op de Women’s March in Los Angeles, waar ze streed voor de rechten van de vrouw. 'Ik wil dat ze een kleine strijder is die niet bang is om haar stem te laten horen en op te komen voor alles waarin ze gelooft', schrijft de 'Grey’s Anatomy'-ster op Instagram. 'Dat ze moedig en vriendelijk is en dat ze een van de meisjes is die zegt ‘you CAN sit with us…' You go, Camilla.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.