Home celebs Craig Davids strijd tegen overgewicht

Craig Davids strijd tegen overgewicht

'Ik kan 12 emmers met kippenvleugels eten...'

‘What’s your flava’, zong Craig David vroeger. Blijkbaar alles, want de zanger kampte in zijn tienerjaren met overgewicht . Nu pronkt hij met een sixpack, maar hij ging té ver om dat ideale lichaam te verkrijgen.

Craig David (36) was niet altijd de hottie die hij vandaag is. Op zijn elfde woog hij veel te veel. Toen hij wat ouder was, begon hij als een gek te trainen om koste wat kost een sixpack te krijgen. De transformatie was indrukwekkend, maar Craig vergde te veel van zijn lichaam. Hij had uitdrogingsverschijnselen en hij was oververmoeid. Hij had het moeilijk om de balans te vinden tussen slank blijven en tegelijkertijd goed voor zichzelf zorgen. Fitness werd een obsessie en hij ging liever sporten dan af te spreken met zijn vrienden.

Cheat day

Nu heeft de zanger een veel gezondere levensstijl. Hij sport nog steeds regelmatig, maar niet om indruk te maken met zijn spieren. Hij wil gewoon gezond blijven en in conditie zijn, zodat hij alles kan geven op het podium. Hij is veel gelukkiger nu. Hij gunt zichzelf ook af en toe een cheat day. Zijn favoriete guilty pleasure: KFC! ‘Ik kan gemakkelijk twaalf emmers met kippenvleugels opeten’, bekende de ster. ‘Diep vanbinnen zit er nog steeds een fat kid in mij dat verlangt naar fast food.’ Met dit verhaal wil hij zijn fans de boodschap meegeven dat er meer is dan alleen je uiterlijk. Een man naar ons hart!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.