Home celebs COOL: Cara Delevingne brengt dit najaar haar eerste roman uit

COOL: Cara Delevingne brengt dit najaar haar eerste roman uit

Van topmodel naar actrice tot auteur: Cara does it all!

Instagram: @caradelevingne
Het publiek leerde haar kennen als model, vervolgens koos ze voor een acteercarrière en nu mag Cara Delevingne (24) alweer een nieuwe titel aan haar cv toevoegen: die van auteur. 

De Britse it-girl was reeds te zien op de catwalk van Chanel, in reclamecampagnes voor DKNY, in films zoals 'Suicide Squad' en 'Paper Towns' en binnenkort ook in de boekenrekken. Althans, met haar debuutroman, 'Mirror, Mirror'. 
 

Delevingne (24) schreef in het grootste geheim aan haar eerste boek en kwam gisteren voor het eerst met het nieuws naar buiten via Instagram. 'Mijn eerste roman komt uit in oktober, zo spannend!', schreef ze bij onderstaande foto op het socialemediaplatform. 
 

Coming-of-age-verhaal

''Mirror, Mirror' is een coming-of-age-verhaal en gaat over vier 16-jarige vrienden – Red, Leo, Naima en Rose – die proberen uit te dokteren wie ze zijn, terwijl ze het mijnenveld van school en relaties proberen te overleven. Tot op een dag alles verandert…', lichtte Cara al een tipje van de sluier op. 
 

Wie zeker wil zijn in oktober een exemplaar van 'Mirror, Mirror' te kunnen bemachtigen, kan het nu al online bestellen via Amazon
 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.