Home celebs Cointreau en Dita Von Teese stellen voor…

Cointreau en Dita Von Teese stellen voor…

My Private Cointreau Coffret, een glamoureuze cocktailbox én juwelenkist

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Dit jaar pakt Cointreau uit met een wel heel speciale cadeaubox: een limited edition cocktailbox, die tegelijkertijd een juwelen- en schatkist is! Wij vinden het dé max.

De prachtige roze koffer, ontworpen door Dita Von Teese, reflecteert het universum van Dita: glamoureus en stijlvol, burlesque en intiem.
De kunst van thuis cocktails maken krijgt nu nog een extra vleugje magie…

Dita Von Teese.

Dita Von Teese is hét icoon van alles wat burlesque en glamoureus is, en een muze voor modeontwerpers over de hele wereld. Ze maakte haar naam door haar adembenemende optredens in fabuleuze kostuums, altijd in haar eigen elegante stijl.
Dankzij haar voorliefde voor luxe, elegantie en verfijning, heeft ze tijdens haar samenwerking met Cointreau al heel wat schitterende cocktails en accessoires bedacht, gebaseerd op haar eigen smaak en vanuit haar eigen leefwereld. My Private Cointreau coffret is het laatste artefact van de wederzijdse liefde tussen Dita en Cointreau.

De Cointreau Coffret omvat:

  • een speciale limited edition fles Cointreau
  • twee cocktailglazen
  • een roze shaker

De stijlvolle Cointreau Coffret neemt je mee terug naar de sfeer van een Parijse boudoir in de jaren ’50, en met zijn fijne parels, zachte stoffen en verschillende tinten roze past het perfect op het nachtkastje van elke glamoureuze vrouw.

De koffer zal ongetwijfeld een dierbaar bezit worden van de eigenares:
dankzij het gouden sleuteltje, de vele kleine geheime laden en het spiegeltje, kan het gebruikt worden als juwelenkist, make-up koffer of als speciale plaats om alle geheimen in te bewaren. My Private Cointreau Coffret is een schatkist van dromen en wensen, een sensuele vervulling
van een geheime wereld…

De My Private Cointreau Coffret zal te koop zijn bij twee exclusieve verkooppunten, eentje in Antwerpen (Baby Beluga) en eentje in Brussel (TBD), tijdens de eindejaarsperiode in december. De richtprijs is 250 à 300 euro.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.