Home celebs Zanger Chris Brown wordt beschuldigd van verkrachting

Zanger Chris Brown wordt beschuldigd van verkrachting

De ex van Rihanna wordt alweer beschuldigd van wangedrag.

Chris Brown werd eerder al beticht van fysiek geweld tegen zowel ex-vriendin Rihanna als model Karrueche Tran. De Franse politie is nu een onderzoek naar de zanger gestart, nadat een jonge vrouw hem heeft beschuldigd van verkrachting. Dat meldt het Franse tijdschrift Closer.

De Franse politie voert een onderzoek naar zanger Chris Brown. Een 24-jarige jarige vrouw beweert dat Chris Brown, zijn bodyguard en een vriend van Brown haar gezamenlijk hebben misbruikt in een hotelkamer in Parijs. Ze beschuldigt Chris Brown ervan haar te hebben verkracht in de nacht van 15 op 16 januari, nadat ze hem had ontmoet in de club ‘Le Crystal’ vlakbij de Champs-Elysées in Parijs. Het parket van Parijs heeft een zaak geopend en onderzoekt de klacht van de jonge vrouw.

Het is lang niet de eerste keer dat Chris Brown door een vrouw beschuldigd wordt van gewelddadig gedrag. Zangeres Rihanna, waarmee Brown lang een relatie had, sprak al in meerdere interviews openlijk over hoe hij haar sloeg. En ook zijn andere ex-vriendin, model Karrueche Tran, verbrak al het contact met de zanger omdat hij haar zou hebben geslagen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.