Home celebs Channing Tatum post liefste boodschap óóit voor de verjaardag van zijn vrouw

Channing Tatum post liefste boodschap óóit voor de verjaardag van zijn vrouw

#couplegoals

Photo News

Jenna Dewan, de vrouw van Channing Tatum en de mama van zijn kindje, werd gisteren 37 jaar. Het is duidelijk dat de liefde na al die jaren nog steeds even groot is, want Channing schreef de meest romantische verjaardagswens ooit aan zijn wifey.

Het koppel is momenteel op vakantie in het zonnige Mexico om Jenna’s verjaardag uitgebreid te vieren. Op haar Instagrampagina was al te merken dat de actrice zich te pletter amuseert op het strand en dat ze een dag had om nooit meer te vergeten.

Smelten

Echtgenoot Channing deed daar nog een schepje – eigenlijk eerder een gigantische schep – bovenop met een foto van zijn vrouw op zijn sociale media. Het was niet de foto – al is die uiteraard prachtig – maar het onderschrift dat met alle aandacht ging lopen. Ondanks de kille temperatuur buiten smolten we ter plekke bij het lezen van zijn woorden…

Kracht

‘Dit wezen is nog een jaar mooier’, schrijft Channing. ‘De metamorfose die ze dit jaar onderging, daar wordt enkel over geschreven in sprookjes. Je kracht en elegantie blijven maar groeien. En daardoor maak je alles en iedereen rondom je sterker. Ik ben zo dankbaar voor wat je me bijbrengt. Gelukkig verjaardag, mijn liefste.’ #couplegoals all the way!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.