Home celebs Chanel Iman is zwanger van haar eerste kindje

Chanel Iman is zwanger van haar eerste kindje

Het topmodel deelde enkele prachtige foto's met haar bolle babybuikje.

Instagram @chaneliman

Victoria’s Secret model Chanel Iman en haar man Sterling Shepard verwachten samen hun eerste kindje. Chanel deelde op Moederdag enkele mooie foto’s van haar bolle babybuikje. ‘We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten’, aldus Chanel.

Chanel Iman (27) stapte enkele maanden geleden in het huwelijksbootje met haar vriend Sterling Shepard (25), footballspeler bij de New York Giants. De twee begonnen eind 2016 te daten en in december vorig jaar ging Sterling op één knie zitten om Chanel dé grote vraag te stellen.

Sprookje

Na een verloving van amper vier maanden gaven ze elkaar in maart hun jawoord tijdens een sprookjesachtig trouwfeest. De twee tortelduifjes laten er duidelijk geen gras over groeien, want gisteren maakte Chanel bekend dat ze zwanger is van hun allereerste kindje. Geen mooiere dag dan Moederdag om bekend te maken dat je zelf binnenkort mama wordt.

Babybuikje

Het model deelde enkele mooie foto’s van haar bolle babybuikje. ‘Ons sprookje gaat verder terwijl we wachten op de geboorte van ons kindje’, aldus Chanel. ‘Onze liefde groeit nog elke dag en we willen dit delen met ons kleintje. Mama en papa kunnen niet wachten om je te ontmoeten.’ Chanel ziet er alleszins stralend uit op de zwart-witfoto’s. Dat vindt ook Sterling, die op zijn Instagrampagina schreef: ‘Mijn baby is mijn baby aan het maken. Gelukkige Moederdag, ik hou van je!’

Baby

‘We zijn allebei gezegend omdat onze liefde een prachtig nieuw leven heeft gecreëerd’, voegt Chanel daar nog aan toe. ‘We zijn in blijde verwachting van zijn komst en kijken er al naar uit onze baby in onze armen te houden.’ Op een van de foto’s geeft Sterling een liefdevolle kus op haar zwangere buik. Smelt! Ze wenste verder alle mama’s een fijne Moederdag. Over het geslacht van de baby en wanneer ze precies uitgerekend is, gaf ze niks vrij.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.