Home celebs Cara Delevingne en Paris Jackson al kussend gespot

Cara Delevingne en Paris Jackson al kussend gespot

De twee leerden elkaar in mei 2017 kennen.

Cara Delevingne heeft opnieuw de liefde gevonden. Het topmodel was sinds haar breuk met St. Vincent in 2016 single, maar nu is ze dus opnieuw verliefd. Ze werd namelijk al kussend gespot met Paris Jackson.

Cara Delevingne en Paris Jackson leerden elkaar in mei 2017 kennen op de MTV Movie and TV Awards. Sindsdien zijn de twee goede vriendinnen geworden, maar nu blijkt er toch meer aan de hand te zijn.

Love is in the air

Een tijdje geleden werden ze al knuffelend gezien, waarna ze ook toegaven dat ze meer dan alleen vriendinnen zijn. Zowel Cara als Paris hebben bevestigd dat ze aan het daten zijn, en dat werd eind vorige week helemaal duidelijk. Ze werden namelijk al kussend gespot terwijl ze voor een restaurant in West Hollywood stonden.

Volgens een bron waren ze op date met nog een ander koppel. Zo waren Macaulay Culkin (bekend van zijn rol in ‘Home Alone’) en zijn vriendin Brenda Song ook van de partij. Een paar dagen voor hun afspraakje was Cara ook te zien op het Instagramaccount van Paris, en ze zag er duidelijk erg gelukkig uit.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.