Home celebs WOW: Cara Delevingne geeft zotste verjaardagsfeest ooit!

WOW: Cara Delevingne geeft zotste verjaardagsfeest ooit!

Reisje naar Mexico met 20 vriendinnen voor meer dan 100.000 euro!

Cara Delevingne weet hoe je een onvergetelijke verjaardag moet beleven. Voor haar 25ste bday nodigde het supermodel 20 vriendinnen uit voor een uitje naar Mexico waar ze uit een vliegtuig sprongen en met haaien zwommen.

Cara is een echt feestbeest en ook voor haar kwarteeuw haalde de actrice alles uit de kast. Na de promotietour voor haar nieuwste film ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’ vloog ze samen met 20 van haar BFF’s in een privé vliegtuig naar het exotische Mexico. Onder de aanwezigen haar twee zussen en ook heel wat bekend volk zoals Suki Waterhouse, Jaimie Winstone, Georgia May Jagger en Kendall Jenner. Zoals Cara het zelf verwoordde op Instagram: ‘What else do you need? Sun, fun, good vibes, friends and Haivanas.’

Bikini

De vriendinnengroep had een druk programma. Ze zwommen met haaien, doken in onderwatergrotten, sprongen uit een vliegtuig, gingen op jeepsafari en vaarden met een jacht. Wij mochten meegenieten, want zoals elke girl squad werd er bij elke gelegenheid ook even geposeerd voor een foto. En in hun geval was dat telkens een heel sexy foto in bikini, en soms zelfs zonder. Selfie time!

Feest

De vrouwen sloten hun once-in-a-lifetime trip af met een gigantisch verjaardagsfeest waar iedereen een gepersonaliseerde t-shirt droeg met foto’s op van Cara. How sweet!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.