Home celebs Cara Delevingne reageert voor het eerst op haar breuk met Ashley Benson

Cara Delevingne reageert voor het eerst op haar breuk met Ashley Benson

'Jullie kennen de waarheid niet. Alleen wij kennen die.'

cara en ashley
© Getty

Eind vorige week kregen we te horen dat Cara Delevingne en Ashley Benson na twee jaar een punt gezet hebben achter hun relatie. Het duurde dan ook niet lang voor er geruchten opdoken over een mogelijke oorzaak. Zo werd de ‘Pretty Little Liars’-actrice al aan iemand anders gekoppeld, maar Cara herself neemt het nu op voor haar ex-vriendin op sociale media.

Zowel Cara Delevingne als Ashley Benson hebben sinds vorige week nog niet officieel gereageerd op het nieuws van hun breuk. Buiten het feit dat hun relatie veel hoogte- en dieptepunten had, werd er ook niets gezegd over de reden van hun break-up.

Heel wat mensen gingen dan maar zelf op zoek naar een mogelijke reden en vonden die alvast bij de rapper G-Eazy. Zo werd Ashley samen met hem gefotografeerd en enkele bronnen beweerden dan ook dat ze Cara bedrogen zou hebben. Geruchten waar het topmodel alvast niet blij mee is, want zij verdedigt haar ex-vriendin nu op sociale media.

Spread love, not hate

Zo schreef ze volgende boodschap op haar Instagram Stories. ‘Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om liefde te verspreiden en geen haat. Aan iedereen die momenteel @ashleybenson aan het beschuldigen is, stop alsjeblieft. Jullie kennen de waarheid niet. Alleen wij kennen die en dat is ook exact hoe het hoort te zijn’.

Ashley zelf wist de post van Cara alvast te appreciëren, want ook zij deelde de boodschap van haar ex-lief op haar profiel. Zelf voegde ze onderaan nog een rood hartje toe. Het is dus duidelijk dat de twee ondanks hun breuk elkaar nog altijd respecteren en nog steeds goede vrienden zijn.

Lees ook: