Home celebs Calvin Harris schreef nú al nummer over Taylor Swift

Calvin Harris schreef nú al nummer over Taylor Swift

En dit zijn een paar van de lyrics...

Reporters
Er is heel wat te doen rond de break-up tussen Calvin Harris en Taylor Swift. De zangeres heeft opnieuw de liefde gevonden bij acteur Tom Hiddleston. Calvin concentreert zich dan weer volop op zijn muziekcarrière, en daar hoort natuurlijk een nummer over zijn ex-lief bij.

Calvin Harris heeft blijkbaar een nummer geschreven over hoe de zangeres hem bedroog. Volgens TMZ heeft de single de titel ‘Ole’ gekregen, en de lyrics liegen er alvast niet om. Calvin zou de tekst geschreven hebben vanuit het standpunt van Tom Hiddleston:
 

I see online that you begun to be a good girl and take trips with your boyfriend. Being attentive, continue to pretend…

Verder zitten er ook een aantal zinnen over Taylor Swift verwerkt in het nummer:
 

You've hidden my name in your phone so you can call me to tell me you've been going through hell. Left him alone and you booked in a hotel.

TMZ schrijft ook dat de videoclip van het nummer al opgenomen is en dat John Newman de lyrics heeft ingezongen. Eén ding is zeker: Calvin Harris laat er geen gras over groeien. Wanneer en of het nummer uitkomt, is nog niet duidelijk. Wij wachten alvast in spanning af en zijn ook benieuwd naar de tegenreactie van Miss Swift (al hebben we wel al een paar ideetjes):
 

via GIPHY
 

via GIPHY
 

via GIPHY

Nog meer lezen over Taylor Swift:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.